Friday, April 1




Daripada kau SEKSA aku macam ny , better kau BUNUH jew aku . Baru kau PUAS kan . Kan senang ?
Habis cerita , kau pun boleh la cari orang lain and aku tak payah la ganggu hidup kau lagi kan ? Tuh yang kau nak kan , tapi kau tak nak cakap . Asal ? Kau takot , aku sediy . macam tuh . Dah la drpd kau SEKSA perasaan aku , kau pun terseksa dgn semua ny . Kau tipu diri kau , kau tipu aku just nak jaga perasaan aku . Text aku pun kau tak REPLY samapai sekarang . Aku just minta kau jujur . tuh jew , PILIH . Itu jew . Susah sgt kew . Sekurang kurangnya aku tak sakit hati tgk kau HAPPY dgn LIFE kau sekarang . Sedangkan aku ? Aku sediy nape aku tak boleh jadi macam kau . KENAPA ? Tolong la , Kau nak aku buat apa . Merayu , melutut dgn kau . Baru kau puas ketawakan aku . Kalau itu yang kau nak sgt , aku boleh jew buat . asalkan kau PUAS ! Better kau cakap benda yang sebenarnya . THE ENDS OF STORY !

No comments:

Post a Comment